Ai nevoie de Consultanta SEO?

Vezi mai departe cu ce te poate ajuta un Consultant SEO

Contacteaza rapid si simplu un Consultant SEO!

Solicita serviciile de consultanta SEO si afla cum iti poti dezvolta magazinul online, site-ul de prezentare servicii sau chiar blogul personal.

Consultanta SEO Mai multi clienti fericiti

Consultanta SEO
Mai multi clienti fericiti

Preturi SEO Accesibile Plan Start-Up

Preturi SEO Accesibile
Plan Start-Up

Servicii SEO clienti B2B si B2C

Servicii SEO clienti
B2B si B2C

Ce face un consultant SEO?

ce face un consultant seo

Pentru a sumariza totalitatea activitatilor pe care le intreprinde un consultant, putem enumera cateva dintre responsabilitatile principale precum:

 • Analizeaza, revizuieste si imbunatateste strategia site-ului de interes cu scopul ca acesta sa fie printre primele rezultate in urma cautarilor folosite de utilizatori pe Google;
 • Cerceteaza si Elaboreaza cuvinte cheie si expresii folosite de utilizatori pe internet si care se potrivesc cu serviciile sau produsele din domeniul tau;
 • Furnizeaza consultanta, indrumari si recomandari proprietarilor de afaceri care doresc sa castige mai mult trafic organic prin Google si o vizibilitate mai mare a site-ului in ansamblul sau;

Care este scopul principal al consultantei SEO?

Cand proprietarul unei pagini web beneficiaza de consultanta SEO acesta are informatii cat mai complete despre necesitatea implementarii unei strategii potrivite de optimizare pentru motorul de cautare.

In principal, consultanta seo este oferita de catre un specialist pregatit sa iti ofere:

 • Cercetarea si analiza cuvintelor cheie;
 • Sfaturi privind optimizarea SEO On Page si Off Page;
 • SEO tehnic;
 • Optimizarea continutului;
 • Analiza competitiei in domeniul tau de interes.

De ce este bine sa apelezi la servicii de Consultanta SEO?

munca de echipa alaturi de consultantul tau seo

Cu toate ca SEO este o activitate nou aparuta la nivel international. Insusi Google, motorul principal de cautare in Romania, a fost fondat in anul 1998. SEO este un „must have” pentru oricine care doreste sa desfasoare activitati economice pe internet si este o activitate complexa.

Este bine sa stii ca factorii principali care influenteaza SERP-ul (rezultatele cautarii in Google) sunt intr-un numar de peste 200.

Totodata, pe internet poti gasi sfaturi care sunt mai mult sau mai putin complete sau corecte ori care nu mai sunt actualizate, iar incercarile unui manager de a aplica SEO intr-un mod corect se pot dovedi consumatoare de timp si costisitore.

Strategiile SEO, care sunt contra Regulilor de buna practica a Google pentru webmasteri, sunt deseori tentante si, cel mai probabil, vor face mai mult rau decat bine site-ului tau. Un consultant SEO iti poate confirma sau infirma strategiile pe care doresti sa le adopti atunci cand vrei sa optimizezi SEO un site.

Pana in urma cu cativa ani SEO putea fi facut de catre oricine, iar standardele de calitate erau scazute, motiv pentru care multe pagini ale site-urilor erau optimizate gresit prin umplerea acestora cu acele cuvinte cheie de interes sau dezvoltarea unor retele de pagini web cu scopul de a crea link-uri catre site-ul principal. Aceasta practica gresita a condus la penalizarea multor site-uri care nu si-au mai revenit niciodata.

Prin consultanta SEO iti vor fi aratate modalitatile de optimizare on page si off page, in concordanta cu regulile de buna practica ale Google, astfel incat algoritmii Google sa fie prietenii tai.

Clasament de TOP in Google. Ca proprietar de afacere este foarte important ca site-ul tau sa se situeze pe topul motoarelor de cautare, iar aceasta pozitionare este adesea determinata de utilizarea cuvintelor cheie. Din experienta noastra, cu exceptia cazului in care un site a fost optimizat SEO, sansele acestuia de a aparea in top-ul SERP-ului sunt minime. Prin urmare, atunci cand apelezi la consultanta SEO, vei face primul pas catre o pozitionare mai buna si intrii in cursa platformelor online.

Cand este bine sa apelezi la servicii de Consultanta SEO?

Pentru ca societatea din ziua de astazi este in plina schimbare, afacerile mici, cele medii sau chiar marile companii realizeaza cat de imprtanta este prezenta pe internet si beneficiile pe care aceasta le ofera. Un consultant SEO se poate dovedi foarte util de exemplu in urmatoarele situatii:

 • Doresti ca afacerea ta sa isi dubleze cifra de afaceri prin vanzarile pe internet;
 • Vrei sa iti deschizi un magazin online in sistem dropshipping;
 • Ai nevoie de un site de prezentare sau un eCommerce;
 • Vrei sa fii la curent cu cele mai noi stiri si strategii din lumea SEO;
 • Ai nevoie de un plan de dezvoltare al business-ului si o estimare orientativa a bugetului pentru a depasi competitia.
 • Ai angajati carora doresi sa le completezi fisa postului cu obiective de promovare online, fara sa apelezi la externalizarea serviciilor SEO.

Inca nehotarat si nu stii daca sa apelezi la consultanta SEO?

consultanta seo lanseaza rezultatele

Daca inca nu esti hotarat, iata cateva motive in plus pentru care sa beneficiezi de serviciile unui consultant SEO:

Cost redus. SEO este foarte rentabil in comparatie cu modalitatile de marketing traditionale, precum ar fi reclamele TV sau marketingul pasiv, prin imprimarea mesajelor de branding prin sisteme de expunere si afisare. Prin cosultanta beneficiezi de tehnici SEO care ofera deja reziltate prin aplicarea lor intr-un mod mai simplu, dar eficient si casti un sprijin solid pentru mediul online.

Concurentii tai o fac deja. Da, adevarul este ca in SEO nu exista campanii, ci este o activitate continua de dezvoltare. Imagineaza-ti ca intrii intr-o competitie de alergat si la un moment dat decizi sa te opresti. Competitia nu se va opri si te vor depasi. Realitate este ca adversarii tai aplica tehnici de SEO, iar in domeniile competitive, SEO este o practica curenta. Este recomandat sa fii implicat activ in mediul online pentru ca tu sa poti „culege” rezultatele sau pentru a nu oferi sansa competitiei tale de a te elimina din piata!

Prin consultanta SEO generezi mai multi clienti. Unul dintre cele mai bune lucruri la SEO este ca acesta genereaza trafic organic si cu cat sunt mai multe elemente de marketing intrunite, cu atat o parte din acest trafic va putea fi convertit in clienti. Un consultant SEO iti poate arata cum sa iti catapultezi rezultatele in topul cautarilor din Google prin tehnici corecte, iar mai apoi tu nu trebuie decat sa stii decat cum sa ii fidelizezi.

Clasament de TOP in Google. Ca proprietar de afacere este foarte important ca site-ul tau sa se situeze pe topul motoarelor de cautare, iar aceasta pozitionare este adesea determinata de utilizarea cuvintelor cheie. Din experienta noastra, cu exceptia cazului in care un site a fost optimizat SEO, sansele acestuia de a aparea in top-ul SERP-ului sunt minime. Prin urmare, atunci cand apelezi la consultanta SEO, vei face primul pas catre o pozitionare mai buna si intrii in cursa platformelor online.

Campanie si pachete SEO prin consultanta cu preturi fixe

Doresti sa cunosti problemele site-ului tau si sa stii cum sa ai rezultate mai bune in Google?

Contacteaza-ne, iar un consultant SEO va lua legatura cu tine, in cel mai scurt timp!