Preturi SEO - Oferta SEO Optimizare Site

Consultanta SEO Mai multi clienti fericiti

Consultanta SEO
Mai multi clienti fericiti

Preturi SEO Accesibile Plan Start-Up

Preturi SEO Accesibile
Plan Start-Up

Servicii SEO clienti B2B si B2C

Servicii SEO clienti
B2B si B2C

ADfel iti ofera Servicii SEO in Romania oriunde te-ai afla!

Oferta SEO ADfel contine preturi accesibile si ne vom stradui sa iti facem o un pret seo competitiv indiferent de domeniu, chiar si pentru cele mai dificile domenii. Cu toate acestea, o buna strategie seo se poate intinde pe perioade medii sau lungi de timp. Aceasta implica volum de munca pe diferite aspecte.

Iata cateva dintre activitatile care sunt incluse in pretul lunar al unei activitati seo: 

Audit SEO Complet

Pentru a putea stabili un pret seo corect evaluam stadiul siteului, probleme tehnice care pot cauza continut duplicat sau blocari de la index, analizam stadiul de optimizare on page si profilul de linkuri. De asemenea, vom proceda la un audit al competitiei, care ne permite stabilirea unei strategii eficiente pentru depasirea competitiei.

Optimizare SEO On Page

Studiem cuvintele cheie, identificam noi oportunitati si implementam riguros datele astfel incat pretul seo sa nu fie un cost pentru tine, ci o investitie pe care sa ti-o poti recupera intr-un timp cat mai scurt.

Optimizare SEO Off Page

Incercam pe tot posibilul ca profilul de linkuri sa nu fie creat robotizat. Cu toate ca putem oferi publicarea doar pe siteuri de mare calitate, traficul nisat nu vine de cele mai multe ori din pagini web generaliste. Asadar, in pretul seo includem cercetarea manuala si mesajul personalizat pe care doresti sa il transmiti. Pretul solicitat de terti este platit de catre client, cu exceptia cazului cand exista o colaborare pe termen mediu-lung.

Analiza si Raport Lunar

Lumea internetului este intr-o continua si rapida evolutie, iar noi tinem pasul cu ea! Pentru ca ne dorim ca pretul seo sa fie unul just, la sfarsitul fiecarui ciclu de activitate iti vom arata volumul de activitate indeplinit si schimbarile fata de perioada anterioara.

Oferim campanii SEO?

Suntem de parere ca nu exista campanii SEO. Optimizarea SEO este cel mai eficient mod de a mentine in viata si de a promova online o afacere, iasa vine cu pretul unor rezultate care au efect pe termen mediu si lung.

Totusi, trebuie sa stii ca exista si exceptii de la colaborarea fara intrerupere daca afacerea ta online este sezoniera, precum activitati specifice sezonului rece.

In acest caz, este bine sa iei in considerare inceperea campaniei seo cu 2-3 luni inainte de inceperea activitatii, astfel incat sa poti beneficia de o buna vizibilitate in perioada de varf.

Preturi SEO Competitive ADfel pentru:

Cadouri Personalizate

Am oferit preturi seo competitive pentru termeni precum: idei de cadouri, cadouri pentru ea, cadouri pentru el, corporate, business, daruri pentru iubita sau iubita s.a.

Corpuri de iluminat

Clientii tai stiu cum sa isi aleaga iluminatul general? Sau poate modelul de lustra, candelabru ori alte corpuri de iluminat exterior? Daca te adresezi celor interesati sa cumpere iluinat industrial sau stradal trebuie doar sa ne spui!

Externalizare SEO Agentii

Stim ca este dificil sa ai control asupra activitatii desfasurate de un tert, dar promitem ca vom satisface cerintele intocmai, pentru ca tu sa te concentrezi pe parte de vanzari, copy, tehnic, on page sau alte specializari.

Articole Sportive

Cu toate ca stam mult in fata calculatorului, exercitiile fizice sportive nu mai sunt o necunoscuta pentru noi! De la sporturi de contact si grappling sau aparate fitness, ADfel a fost implicat in proiecte din industria sportului desfasurate in mediul online.

Doresti sa iti transmitem o oferta personalizata care sa contina detaliat Preturi SEO? Lasa-ne mesajul tau si vom lua legatura curand!