ADfel.ro

Termeni si conditii Servicii Optimizare SEO ADfel.ro

Ce ne deosebeste de alte firme SEO?

ADfel este o agentie marketing digital tanara, in comparatie cu alte servicii oferite in piata din Romania, dar care este pregatita sa ofere transparenta si seriozitate prin servicii seo de top, la preturi competitive. ADfel este o companie fondata pe onestitate, transparenta si integritate, care isi desfasoara activitatea pentru a-si ajuta clientii sa obtina performante in mediul online indiferent de dificultatile intampinate prin competitie.

In anul 2017 am inceput sa oferim servicii de optimizare seo, precum si alte actvitati in online, intr-o gama variata, desfasurand activitate ca freelancer la nivel international.

In 2018 am inceput sa colaboram cu diferite firme de SEO si, totodata, se infiripa ideea de a ne adresa pietei din Romania.

Incepand cu jumatatea anului 2019 am decis sa „revenim acasa” si in prezent ADfel.ro a devenit punctul nostru de plecare

Inca nu suntem o mare agentie de marketing digital, ceea ce ne ofera mai multa flexibilitate si putem promite inca de acum ca te vom asculta cu atentie, astfel incat sa te bucuri de rezultate bune, in cel mai scurt timp si la preturi competitive.

Din pacate inca nu avem un spatiu destinat special pentru intalnirile cu clientii nostrii, dar facem tot posibilul pentru a oferi aceasta facilitate in viitorul apropiat.

Pana atunci ne desfasuram legal activitatea la adresa: Bucuresti, Valea Ialomitei nr. 9, bl. D19, sc. B, sector 6

Cititi cu atentie acesti termeni si conditii pentru ca acestia guverneaza utilizarea site-ul ADfel.ro si furnizarea de servicii de optimizare SEO ADfel detaliate in aceasta pagina, iar acceptarea acestora in forma scrisa constituie un contract din punct de vedere juridic.

Totodata, va rugam sa va rezervati cateava minute pentru a parcurge pagina noastra dedicata pentru Politica de confidentialitate.

De asemenea, va rugam sa tineti cont ca un act juridic incheiat intre parti se poate modifica fata de prezentele prevederi si pot interveni diferente intre aceasta si forma scrisa si asumata de parti.

Interpretarea si definitia Termenilor

Prezenta sectiune reprezinta un acord, iar urmatorii termeni utilizati vor fi utilizati in sensul:

Acord” – inseamna termeni si conditii, descrierea serviciilor, termeni de utilizare, termeni de plata si termenul de prezentare a unui proiect, precum si orice alt aditional intervenit ulterior.
Daca nu exista un acord scris, va solicitam sa tineti cont ca in eventualitatea unei neintelegeri sau litigiu, prezentul acord tine loc de contract incheiat la distanta, iar plata efectuata de client reprezinta acceptarea ofertei pentru prestarea serviciilor seo si marketing online.
Intre prezentul acord si contractul incheiat in forma scrisa, cel din urma prevaleaza, iar inlauntrul acestuia vor fi detaliate clauzele contractuale.

ADfel.ro” – este platforma detinuta in mod legal de catre societatea comerciala SHOPONLINE LA SRL, cu sediul in Bucuresti, Valea Ialomitei nr. 9, bl. D19, sc. B, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7885/26.05.2017 , avand CUI 37654411, furnizor de solutii publicitare de marketing online si servicii de optimizare seo.

Client” este societatea, persoana fizica autorizata sau alte forme de persoane juridice, care incheie un contract scris sau la distanta, prin intermediul platformei ADfel.ro, cu reprezentantii, angajati sau subcontractantii ADfel.

Site” – in prezentul acord termenul are sensul de pagina web ADfel.ro (care poate fi folosit in continuare si ca forma scurta ADfel).

Data inceperii” reprezinta data de inceperii activitatii Serviciilor SEO si marketing digital, asa cum este prezentata in oferta agreata de catre parti.

Plata serviciilor” reprezinta sumele ce urmeaza a fi achitate de Client pentru Serviciile SEO oferite de ADfel Digital Marketing asa cum este detaliat in Oferta.

Incetarea contractului„, daca nu se specifica altfel in Oferta, incetarea contractului intervine in urma solicitarii uneia dintre parti, dupa o perioada minima de 90 de zile de la data inceperii activitatii de SEO, si are efect juridic la 60 de zile de la instiintarea scrisa pe format de hartie sau electronic, insotita de confirmarea de citire.
Pentru publicitatea de tip reclame in Google ADs sau Social Media incetarea contractului intervine in urma solicitarii uneia dintre parti, dupa o perioada minima de 30 de zile de la data inceperii activitatii, si are efect juridic la 30 de zile de la instiintarea scrisa pe format de hartie sau electronic, insotita de confirmarea de citire.
Atat contractul pentru activitatea SEO, cat si cea de publicitate prin intermediul Google ADs sau Social Media pot fi exceptate de la termenele mai sus mentionate cu acordul partilor.

Termenul de plata” reprezinta perioada de plata de la data emiterii si comunicarii facturii pentru plata contravalorii activitatii de seo si publicitate platita prin reclame, pe care clientul o va achita pentru a asigura continuarea si desfasurarea serviciilor seo, precum si pentru publicitate prin reclame, catre ADfel.ro, care fac parte din acesti Termeni și conditii;

Servicii” inseamna serviciile oferite in prezent de ADfel.ro, in modul in care sunt specificate in Oferta propusa catre Client si detaliate in paginile dedicate ale site-ului. Serviciile sunt prezentate general si pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarui client. De asemenea acestea pot fi regasite in urmatoarele pagini web:

Serviciile de copywriting si creare de brand content sunt incluse exclusiv in prestarile de servicii seo.

CONDITII GENERALE

Prezentul Acord este ADfel Digital Marketing, angajatii sai, terti contractori, Clienti sau alti utilizatori online. Accesand site-ul ADfel.ro, recunoasteti si sunteti de acord ca ati citit, inteles, recunoscut si acceptati toti termenii si conditiile prezentului acord.

AUTORIZATIA DE FOLOSINTA

Licenta

Acceptarea Ofertei transmisa de catre ADfel.ro presupune oferirea licentei catre ADfel pentru crearea sau utilizarea oricarui continut media necesar promovarii pe internet a clientului, precum logo, imagini, infografice, continut video etc. acestea nefiind limitative. Transmiterea dreptului de folosinta se va face in mod neexclusiv, netransmisibil, pentur utilizarea lor la nivel regional, national sau mondial, fara limitarea accesarii acestora in perioada derularii contractului.

Nerespectarea acestor Termeni poate duce la incetarea contractului, fara o notificare prealabila.

ADfel se obliga sa utilizeze licenta materialelor publicitare, brevetelor, marcilor comerciale, drepturi de autor sau alte materiale de proprietate doar in conditiile menționate in acești Termeni.

Totodata, este interzisa utilizarea elementelor distinctive ale brand-ului ADfel, si admiteti ca sunteti de acord sa nu utilizati fara acord orice materialele afisate pe site sau disponibile prin intermediul acestuia, inclusiv si fara limite precum logo, date, informatii, grafice, soft etc. Toate aceste materiale reprezinta proprietatea intelectuala a brand-ului ADfel Digital Marketing si sunt destinate doar in scopul uzului personal.

In ceea ce priveste vizualizarea si utilizarea acestui site, este permisa descarcarea temporara sau copierea materialelor doar pentru uz personal si nu in scop comercial ori insusirea acestora de catre terti.

Este interzisa descarcarea, copierea materialelor cu intentia de a modifica sau difuza prin itermediul internetului, distribuirea sau transferarea oricarui continut media in scopuri pecuniare.

Toate drepturile care nu sunt acordate expres in prezentul document sunt rezervate.

Linkuri din alte site-uri

In procesul de optimizare seo, daca contractual nu este specificat altfel, ADfel are datoria de a obtine linkuri din alte site-uri catre site-ul clientului pentru imbunatatirea vizibilitatii in mediul online. ADfel nu detine controlul site-urilor implicate in procesul seo și nu poate fi tinut responsabil pentru conținutul, exactitatea informatiilor sau a altor materiale de pe aceste site-uri. Daca se descopera inadvertente ale informaiilor, greseli sau alte tipuri de erori, ADfel.ro va depune diligente pentru indreptarea sau eliminarea continutului care influenteaza in mod negativ reputatia clientului sau vizibilitatea paginilor web ale acestuia.

Cu exceptia cazului in care este specificat in mod expres ca nu se doreste obtinerea linkurilor de pe anumite pagini de internet, ADfel nu este conditionat de o aprobare in prealabil pentru a desfasura serviciile de optimizare seo.

ADfel nu este si nu va fi tinut raspunzator de activitatile independente de imbunatatire a site-ului, care pot sa dauneze sau sa vatameze site-ul dvs. Volumul de lucru si rezultatele obtinute sunt prezentate clientului periodic, iar orice alta activitate in afara celor livrate de catre noi nu ne apartine.

Daca nu sunteti sigur ce fel de serviciu va este necesar pentru imbunatatirea rezultatelor in mediul online, va rugam sa va adresati unui consultant seo ADfel cu privire la serviciile, produsele sau solutiile digitale potrivite pentru dvs.

LIMITARI DE UTILIZARE A SITE-ului ADfel

Sunteti de acord sa utilizati site-ul ADfel numai in scopuri legale si este interzisa utilizarea oricarui dispozitiv software sau alt instrument pentru a interfera sau a incerca sa interfereze cu functionarea corespunzatoare a site-ului nostru si că nu veti intreprinde nicio actiune malicioasa care sa dauneze. In mod suplimentar, sunteti de acord ca nu veti folosi programe software, boti, agenti sau alte sisteme software automatizate ori procese manuale pentru monitorizarea sau copierea paginilor noastre web ori a continutului nostru, fara acordul nostru expres.

Totodata, este interzisa utilizarea oricaror elemente distinctive sau continut text ori media in campaniile de PPC utilizate de catre terti fara acordul expres al ADfel Digital Marketing.

TERMENII SERVICIILOR

Adfel ofera servicii de marketing online care includ si nu se limiteaza la: optimizarea site-urilor pentru vizibilitatea in SEEP (fiind folosit si acronimul „SEO”), Google ADs, Facebook ADs și forme de PPC, Link Building (obtinerea de linkuri) și webdesign / dezvoltare pagini web.

Oferta serviciilor

Toate ofertele furnizate de Smart SEO sunt valabile 30 zile de la data inaintarii ofertei. ADfel isi rezerva dreptul de a modifica aceasta prevedere in perioadele promotionale. Acceptarea poate fi oferita in scris scriptic si pe format de hartie, confirmat si de plata aferenta.

Desfasurarea a serviciilor

ADfel va solicita Clientului informatii suplimentare pentru buna desfasurare a proiectului. Clientul este tinut sa raspunda solicitarilor si nu vom putea fi tinuti raspunzatori pentru lipsa implicarii, refuzul de implementare a recomandarilor sau intarzierea acordului cu privire la diverse activitati curente.

ADfel va incepe activitatea in termen de paisprezece (14) zile de la data primirii informațiilor, cat mai complete, pentru ca ADfel sa poata administra toti clientii intr-un proces de ciclicitate.

ADfel va depune toate eforturile pentru a furniza servicii de calitate inalta clientilor intr-un interval de timp rezonabil. ADfel nu este responsabil pentru intarzierile care intervin in proiecte in care nu suntem direct implicati sau esentiale pentru dezvoltare.

ADfel dezvolta parteneriate si colaboreaza cu terte entitati precum alte societati comerciale, branduri sau freelanceri pentru a putea oferi o gama variata de servicii de calitate. ADfel recomanda aceste servicii in pagina noastra Parteneri, dar nu vom fi tinuti responsabili de intelegerile sau contractele incheiate in care ADfel nu este parte.

TERMENI DE PLATA

Clientul este de acord si se obliga sa plateasca produsele digitale si Serviciile in intregime inainte de a incepe activitatea de munca la Proiect, cu excepția cazului in care este convenit altfel la discretia ADfel. Facturile se platesc in termen de sapte (7) zile lucratoare de la data facturii. Orice fel de intarzieri se calculeaza in functie de legislatia in viguare.

Clientul poate solicita o rambursare a platii in termen de sapte (7) zile de la trimiterea plătii catre ADfel si inainte de inceperea lucrarilor. Clientul ia la cunostinta ca nu sunt se vor face rambursari ale sumelor platite pentru produse digitale si servicii odata cu inceperea activitatii la Proiect si orice solicitari suplimentare in acest sens necesita acordul expres al ADfel.

Pentru contractele SEO, pretul serviciilor seo pentru optimizare site va fi stabilit in functie de complexitatea, dificultatea, evaluarea ADfel si stadiul acestuia la momentul inceperii contractului, iar plata este necesara inainte de inceperea activitatii seo.

Pretul seo lunar pentru intretinere si imbunatatirea vizibilitatii in mediul online este separat de pretul serviciilor de optimizare on page si pot fi sau nu incluse in plata lunara.

ADfel isi rezerva dreptul de a stabili strategia optima pentru cresterea eficienta a randamentului, motiv pentru care orice modificare ulterioara a pretului necesar pentru desfasurarea acestora, fata de oferta agreata intre parti, va fi transmisa clientului in mod obligatoriu.

Clientul va fi facturat in fiecare luna pentru preturile detaliate mai sus, exceptand cazul in care Clientul solicita in scris rezilierea contractului ori acesta ajunge la termenul stabilit.

Toate platile catre ADfel Digital Marketing vor fi efectuate in Lei (LEU Romanesc) sau in Euro.

INTARZIEREA PLATII SAU LIPSA ACETEIA

Daca factura de plata a fost refuzata sau nu a fost efectuata, activitatea de promovare online pentru Client va fi suspendata și se vor aplica penalitatile aferente calculate in baza legislatiei in viguare.

Daca plata nu a fost efectuata in termen de 30 de zile, aceasta va condute la rezilierea contractului si incetarea serviciilor noastre, precum si orice alte demersuri derulate in favoarea Clientului.

OBLIGATIILE CLIENTULUI

Clientul se obliga sa furnizeze conducerii sau pentru angajati mentionati expres acces direct catre conturile asociate site-ului precum: Admin-ul Site-ului la sectiunile dedicate pentru SEO sau dezvoltare web, Google Analytics, Google Ads, Google Search Console, Google My Business, Google Data Studio, alte informatii, statistici, diagnoze sau alte informatii relevante pentru desfasurarea activitatii de promovare online.

ADfel va furniza Serviciile pe parcursul continuarii prezentului Acord si va depune eforturi rezonabile pentru a furniza Clientului Serviciile in conformitate cu etapele strategiei prevazute in Oferta.

In cazul in care pentru desfasurarea Serviciilor sunt necesare conturi si parole pentru acces la serviciile oferite de terti, ADfel se obliga sa foloseasca informatiile doar in scopul facilitarii publicitatii online si va putea lua legatura cu entitatea relevanta.

ADfel nu va modifica sau actualiza site-ul Clientului inainte de acordul scris sau verbal al Clientului, precizand ca ADfel are dreptul sa efectueze modificarile convenite, iar Clientul, in calitate de proprietar al site-ului este de acord și isi asuma intreaga responsabilitate pentru modificarile respective.

IMPLEMENTAREA SERVICIULUI SEO

ADfel nu garanteaza pozitia 1 in Google sau alte pozitii in SERP. Rezultatele organice sunt volatile si pot diferi atat in varianta mobila, cat si desktop.

Daca Clientul rapsunde pozitiv la solicitarile suplimentare ale ADfel Digital Marketing, noi putem garanta ca site-ul va aparea pe prima pagina a Google intr-o perioada de timp convenita de catre ADfel, inca de la inceperea activitatii. Daca ADfel nu reuseste sa obtina acesta pozitionare, in perioada de timp data, ADfel Digital Marketing accepta sa ofere servicii de optimizare suplimentare pana la momentul in care site-ul Clientului este listat pe prima pagina.

Clientul ia la cunostinta ca ADfel, ca parte a campaniei SEO sau web design a clientului, sa adauge un link si continut sumar pe site-ul acestuia. In cazul in care clientul alege ca acestea sa nu fie afisate pe site, garantia rezultatelor in prima pagina a Google poate fi anulata, la discretia ADfel.

Clientul ia la cunostinta ca garantia se aplica numai cuvintelor cheie alese de client sau convenite impreuna cu ADfel Digital Marketing. ADfel va oferi consultanta seo gratuita in launtrul contractului de prestari servicii seo pentru care se aplica garantia cuvintelor cheie.

Clientul ia la cunostinta ca Optimizarea pentru motoarele de cautare („SEO” – in Romania – Google) este guvernata de multi factori care sunt in afara controlului direct al ADfel Digital Marketing. In general, motoarele de cautare functioneaza pe baza unor algoritmi necunoscuti inclusiv de personalul angajat la Google, care se pot schimba oricand si fara o notificare asupra carora sa avem control. ADfel va depune diligente implementand cele mai bune tehnici, strategii si standarde acceptate de Ghidurile de buna practica Google pentru a imbunatati vizibilitatea in cautarile organice, dar nu poate garanta pozitia intai a site-ului Clientului pe Google.

Totodata, Clientul ia la cunostinta, ca evolutia cresterii vizibilitatii in SERP depinde de termenul ales de acesta pentru promovare online si se va baza atat pe relevanta acestuia in paginile web ale site-ului dvs., cat si pe popularitatea termenului respectiv pe alte site-uri web (dificultate).

Clientul ia la cunostinta si intelege ca pozitionarea in SERP a unui site poate regresa si ia in calcul activitatea seo a competitiei. Clientul este de acord in cazul in care acest lucru s-ar intampla, nu va fi nicio raspundere pentru ADfel și nu se vor acorda reduceri sau intoarceri de plati.

ADfel nu este responsabil pentru modificarile aduse site-ului Clientului de catre terti, care in activitatea lor afecteaza in mod negativ pozitionarea cuvintelor cheie in SERP.

ADfel nu este responsabil pentru implementarea modificata a activitatii ADfel Digital Marketing pe site-ul Clientului, spre exemplu incarcarea gresita a informatiilor, a formatelor gresite sau modificarea ulterioara a altor date, care au fost furnizate sau optimizate. Clientul este responsabil sa isi creeze un backup si se asigura de restaurarea site-ului in cazul pierderii datelor. Clientului i se va percepe o taxa suplimentara pentru re-construirea continutului sau a altor activitati deja livrate.

ADfel Digital Marketing respecta o politică SEO etica si nu va fi responsabil pentru nicio penalizare din partea Google pentru activitati precum: crearea si publicarea de continut sau pagini duplicat, redirectionari, neindexarea paginilor provenite in urma actiunilor manuale sau pagini de tip doorways, ferme de linkuri, linkuri sau continut ascuns neconforme cu bunele practici sau orice alte tehnici, care pot dauna unei bune pozitionari a site-ului in Google.

Clientul ia la cunostinta ca ADfel Digital Marketing va adăuga un link in zona de Footer a site-ului cu trimitere catre ADfel.ro. Acesta este brandul ADfel DIgital Marketing, iar taxa pentru inlaturarea acestuia este de 300 de Euro.

OBTINEREA DE LINKURI

La incheierea contractului pentru servicii seo, dupa implementarea optimizarii on page, ADfel va proceda la obtinerea de linkuri in functie de strategia aleasa pentru cresterea vizibilitatii in SERP, cu exceptia cazului in care Clientul solicita in mod expres alte tehnici de imbunatatire a pozitionarii covintelor cheie in Google, asa cum va fi stabilita in Oferta.

Numarul de linkuri mentionate in Oferta este numarul de linkuri pe care ADfel Digital Marketing le va obtine si furniza in raportul de activitate periodic. Clientul ia la cunostinta ca numarul acestora poate fi influentat de terti, proprietari ai site-urilor cu care colaboram. Numarul corect de linkuri este cel trecut in raportul de activitate generat periodic si controlat pentru calitatea activitatii de munca, dupa care acesta va fi trimis prin e-mail Clientului.

ADfel Digital Marketing nu ofera nicio garantie pentru perioada de timp pentru care fiecare link va ramane „live” dupa momentul in care acesta a fost confirmat si trecut in raportul de activitate cu clientii.

Clientul ia la cunostinta ca ADfel Digital Marketing este responsabil pentru continutul altor entitati web, respectiv al altor site-uri.

Clientul recunoaște ca obtinerea de linkuri din directoare, ferme de linkuri sau prin alte tehnici cunoscute ca fiind daunatoare sau „blackhat”pot deteriora grav toate eforturile depuse de catre ADfel. ADfel Digital Marketing nu isi asuma raspunderea pentru deciziile Clientului de a crea linkuri catre site fara o consultare in prealabil.

COPYWRITING si BRANDED CONTENT

ADfel DIgital Marketing este de acord sa produca continut text pentru a fi inclus pe site-ul Clientului, la solicitarea acestuia, conform specificatiilor convenite in Oferta.

ADfel DIgital Marketing consimte ca va fi singurul autor al continutului text pentru BRANDED CONTENT si poate colabora cu terti copywriteri, fara ca oricare dintre servicii sa fie considerat plagiat. ADfel se va asigura ca orice continut text este ingrijit si se va asigura ca toate faptele si declaratiile din acestea sunt adevarate, ca lucrarea nu incalca niciun drept de autor, drept de confidentialitate, drept de proprietate intelectuala, drept de publicitate sau orice alt drept al unei terte parti.

Incurajam verificarea de catre client a primelor lucarari pentru a respecta punctul de vedere, perspectiva de scriere si de citire a continutului, precum si corectitudinea informatiilor ce urmeaza a fi publicate.

Clientul poate furniza propriul continut text, dar isi asuma intreaga responsabilitate pentru toate detaliile continute si este de acord ca acesta sa fie utilizat de catre ADfel. Totodata, Clientul se va asigura ca respecta standardele ADfel Digital Marketing si nu incalca vreun drept intelectual.

Clientul are dreptul de a edita lucrarea intr-un interval de timp rezonabil, fara sa afecteze volumul de lucru si activitatea ADfel, dupa cum considera oportun pentru publicare, cu respectarea regulilor gramaticale, iar ADfel se obliga sa coopereze cu Clientul in editarea si revizuirea continutului inainte de publicare.

Clientul ia la cunostinta ca este responsabil de revizuirea finala a continutului pentru acuratete si eventuale erori ortografice si gramaticale, enunturi si afirmatii. ADfel Digital Marketing nu raspunde pentru erorile descoperite dupa publicare.

CREARE SITE SI WEBDESIGN

ADfel este de acord sa editeze proiecte si sa creeze un site la cererea Clientului si il va livra strict in conformitate cu specificatiile convenite Oferta.

Clientul este raspunzator exclusiv de pregatirea si postarea descrierilor detaliate ale fiecarei pagini din site, continut text sau media. Clientul este de acord sa furnizeze informatii necesare pentru proiect catre ADfel in termen de 30 de zile de la acceptarea Ofertei.

Clientul va furniza imagini adecvate pentru a fi utilizate in proiect sau ADfel poate recomanda servicii foto specializate.

Clientul intelege ca, daca nu reuseste sa furnizeze informatiile, continutul text sau media pentru proiect, acesta va intarzia finalizarea si chiar poate conduce la rezilierea contractului daca nu sunt furnizate intr-o perioada de treizeci (30) de zile.

ADfel va prezenta Clientului o prima etapa a Site-ului, Clientul isi da acordul sau se fac editari pentru a ajunge la forma cat mai apropiata de dorintele clientului, intr-un numar rezonabil de editari. Clientul responsabil sa examineze si sa testeze toate functionalitatile site-ulului pana la livrarea finala. Clientul este de acord sa ofere recenzii asupra proiectului in contul nostru de Google My Business in termen de paisprezece (14) zile lucratoare de la primirea proiectului.

Clientul este responsabil pentru achizitionarea hosting-ului, a domeniului si pentru logo design. ADfel poate consilia Clientul cu privire la denumiri adecvate, recomanda firme de hosting etc.

Clientul ia la cunostinta ca ADfel va adăuga in sectiunea de footer a proiectului un link catre ADfel.ro. Acesta este brandul ADfel Digital Marketing si pentru a renunta la acestea va costa 300 Euro.

PPC – FACEBOOK & GOOGLE ADS

Clientul va furniza accesul si va permite administrarea la contul de Google ADs, iar ADfel va furniza un serviciu de creare al campaniilor de PPC si / sau de administrare al reclamelor platite, cu respectarea termenilor stabiliti in Oferta.

Clientul admite ca se supune Termenilor si conditiilor Google ADs. Campaniile pentru publicitate online create de ADfel.ro sunt supuse verificarii de catre Client si nu raspundem de eventuale modificari, care pot conduce la scaderea scorului, respingerea reclamei sau chiar inchiderea contului de Google. Totodata, ADfel Digital Marketing nu poate garanta conversiile in situatia in care platforma nu este in pas cu tehnologia, sufera din punct de vedere al UX si bineinteles impiedica o buna experienta a utilizatorului.

ADfel Digital Marketing este de acord sa promoveze compania Clientului pe site-urile Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube sau alte site-uri de Social Media prin campanii de publicitate vizate conform specificatiilor convenite in Oferta.

Clientul este obligat sa furnizeze ADfel Digital Marketing informatii complete privind bannere publicitare si linkuri catre site, in termen de zece zile (10) de la data acceptarii Ofertei.

Clientul este de acord ca toate imaginile care vor fi utilizate in reclame vor fi furnizate catre ADfel. Clientul recunoaste ca daca imaginile sau videourile nu sunt furnizate, acestea pot fi platite suplimentar pentru a putea fi create.

ADfel isi rezerva dreptul de a reclame din orice motiv, indiferent daca acelasi tip de publicitate a mai fost implementata, fara a motiva decizia. ADfel depune toate eforturile pentru a nu crea o reclama identica sau foarte apropiata cu vreo campanie desfasurata de terti.

Daca campania PPC este respinsa din cauza continutului, ADfel Digital Marketing va solicita Clientului sa furnizeze noi informatii, imagini sau video acceptate pentru Social Media. ADfel Digital Marketing nu poate fi facut responsabil pentru respingerea reclamelor online de catre site-urile terta parte. In situatia in care Clientul nu poate furniza materiale publicitare conform standardelor Social Media, Clientul ia la cunostinta ca sumele platite nu vor fi rambursate.

PROPRIETATEA INTELECTUALA

Tehnologia si conținutul furnizate de catre ADfel Digital Marketing, cu exceptia cazului in care este specificat altfel, este detinut sau licentiat ADfel pana la predarea definitiva a proiectului. Continutul include, fara a se limita la text, grafica, logo-uri, pictograme, imagini, clipuri cu sunet, clipuri video, compilari de date, aspect de pagina etc.

Pentru tot continutul, imaginile sau fotografiile furnizate catre ADfel Digital Marketing in furnizarea de servicii, Clientului ii este oferita garantia asupa:

i) detinerii drepturilor de proprietate intelectuala in continutul respectiv;

ii) ca conținutul nu încalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

iii) faptul ca continutul nu este fraudulos, furat sau ilegal;

iv) faptul ca continutul nu incalca nicio lege, statut, ordonanta sau alte reglementari aplicabile, precum protecția consumatorilor, concurenta neloiala sau de drept penal;

v) faptul ca continutul nu este defaimator, ilegal, amenintaror sau hartuitor; si

vi) ca acel continut nu contine virusi sau alte coduri, fisiere sau programe de calculator, care sunt concepute pentru a limita sau distruge functionalitatea altor programe de calculator sau hardware.

ADfel Digital Marketing isi rezerva dreptul de a refuza orice continut pe care il considera contraventional, imoral sau are legatura cu oricare dintre punctele de mai sus.

IMAGINII si VIDEO

Clientul isi asuma responsabilitatea asupra drepturile de autor pentru oricare dintre imaginile sau videourile furnizate pentru serviciile oferite de Adfel si care vor fi utilizate in scopul promovarii online. Orice materiale publicitare create de ADfel sunt pastrate de proprietar.

CONFIDENTIALITATE

Cu exceptia celor prevazute in prezentele Termeni si Conditii, fiecare parte este datoare sa mentina discretia si confidentialitatea, cu incredere stricta asupra oricaror cunostinte tehnice sau comerciale, specificatii, inventiie, brevete, procese, care au caracter confidential si au fost dezvaluite de catre o parte celeilalte parti.

Fiecare parte itelege ca toate informatiile sunt confidentiale si au ca scop promovarea online.

ADfel isi rezerva dreptul de a impartasi informatiile cu angajatii proprii in scopul indeplinii obiectivelor contractuale.

Datele sau informatii generale pot face subiectul unor studii de caz facute public pe site-ul adfel.ro, fara detalii specifice si fara mentionarea brandului sau a Clientului.

JURISDICTIA

Contractul la distanta, incheiat in temeiul prezentelor clauze, detaliate ca Termeni si Conditii este reglementat de legislatia din Romania, la data acceptarii Ofertei de catre Client. In cazul unui litigiu, la discretia partilor se poate urma calea medierii sau se va solutiona pe calea instantelor de judecata competente.

Orice litigiu va fi inregistat pe rolul instantelor de judecata competente teritorial la sediul societatii detinatoare a site-ului ADfel.ro.

CONTRACTUL LA DISTANTA

Acesti Termeni si Conditii reprezinta intregul acord incheiat intre parti cu privire la utilizarea acestui site si la achizitionarea oricaror servicii oferite prin intermediul adfel.ro, si inlocuieste toate negocierile, angajamentele si acordurile anterioare despre proiecte web si serviciile oferite de ADfel Digital Marketing.

Scroll to Top